Spalio 12–29 d.

Visi renginiai
Visi renginiai

Judesio terapijos seansai

Ar esi kada kino teatre dėmesingai stebėjęs ne tik filmą, bet ir savo būseną filmo metu? Šokio-judesio terapija įprastai vyksta tarpasmeniniame santykyje su terapeutu ar kitais žmonėmis. O kas, jei tie žmonės – kitoje ekrano pusėje esantys filmų herojai ir herojės?

Prieš programos „Kūnai“ filmus šokio-judesio terapeutė Ugnė Sasnauskaitė pristatys jums judesio terapiją: „Šių trumpų patyrimų metu kviesiu jus dėmesiu grįžti į savo kūną, su atjauta išgirsti jo istoriją ir visais pojūčiais atsiverti kitų asmeninėms istorijoms apie jų įvairius, jaučiančius, mąstančius, gyvenimą patiriančius kūnus.“

Jokio specialaus pasiruošimo ar įgūdžių nereikia. Į užsiėmimą galėsite įsitraukti tiek, kiek norėsite.

Ugnė Sasnauskaitė užsiima privačia šokio-judesio terapijos praktika, dirba Centro Poliklinikos Psichiatrijos dienos stacionare, bendradarbiauja su terapinio ugdymo centru „Aplink“, rengia ir vykdo projektus su LGBTQ+ asmenimis. Savo praktikoje Ugnė vadovaujasi holistiniu ir žmogaus teisėmis grįstu požiūriu, užsiėmimų dalyvius kviečia į geresnį savęs ir kito pažinimą per dėmesingą buvimą ir ekspresyvią raišką.

 

Vilnius
Is There Anybody Out There + PRISTATYMAS
Apie filmą

Spalio 14 d.

17:30

SKALVIJA

Pasibaigęs
Nuogi sodai + PRISTATYMAS
Apie filmą

Spalio 16 d.

18:00

Forum cinemas VINGIS

Bilietai
Nuogi sodai + PRISTATYMAS
Apie filmą

Spalio 23 d.

18:00

Senamiesčio PASAKA

Pasibaigęs