lt| en
lt| en

Triukšmo simfonija

A Symphony of Noise

Vokietija | 2021 | 96 min. | V / G

Triukšmo simfonija

A Symphony of Noise

Vokietija | 2021 | 96 min. | V / G

Apie

„Triukšmo simfonija“ kviečia į garsų kelionę kartu su išskirtiniu britų kompozitoriumi ir muzikos prodiuseriu Matthew Herbertu. Menininkas išgarsėjo savo elektroninės šokių muzikos kūriniais, kuriuose politiškai jautrias temas įgarsina muzika, sudaryta iš įvairių kasdienybėje girdimų aplinkos garsų. Herbertas teigia, kad muzikos menas turi būti aktualus, o kurti muziką galime ne tik instrumentais, tačiau bet kuo, kas tik sukelia garsą. Šis filmas paskatins į mus supantį garsų pasaulį įsiklausyti tiek tiems, kam elektroninė muzika dar yra neatrasta teritorija, tiek ir Herberto kūrybos gerbėjams.

 

KALBOS: anglų
SUBTITRAI: lietuvių, anglų
VERTĖ: Marius Juknevičius

 

FESTIVALIAI:

CPH:DOX 2021

DokFest München 2021

Millenium Docs Against Gravity 2021

Režisierius: Enrique Sánchez Lansch

Operatoriai / -ės: Thilo Schmidt, Anne Misselwitz

Montažas: Andrew Bird

Prodiuseriai / -ės: Stefan Kloos, Maria Shilik

Enrique Sánchez Lansch

Filmografija:

2021 – Triukšmo simfonija
2012 – Uvertiūra 1912 m. – Berlyno vokiečių opera
2008 – Muzikos pažadas
2007 – Reicho orkestras – Berlyno filharmonija ir nacionalsocializmas
2006 – Schumannas, Schubertas ir sniegas
2004 – Tebunie ritmas!

Kiti programos filmai