lt| en
lt| en

Mano kitas sūnus

Mi Otro Hijo

Argentina | 2019 | 10 min. | V / G

Mano kitas sūnus

Mi Otro Hijo

Argentina | 2019 | 10 min. | V / G

Apie

Iliustratoriui Gusti gimsta visiškai kitoks sūnus, negu jis svajojo. Neigdamas savo jausmus, jausdamas sumišimą, o vėliau – besąlygišką meilę, tėtis turi rasti naują būdą, kaip priimti ir kurti ryšį su Dauno sindromą turinčiu sūnumi.

 

KALBOS: ispanų
SUBTITRAI: lietuvių, anglų
VERTĖ: Giedrė Steikūnaitė

 

FESTIVALIAI:

TIAF, Tbilisi International Animation Festival 2020 – Best Documentary Short Film

Calzate Estos Cortos Short Film Festival 2020 – ARAS Award

Festival CinéLatino Rencontres de Toulouse 2020 – Signis Award, CCAS Award

ANIMA, Córdoba International Animation Festival 2019 – Special Mention

Režisierius: Gustavo Alonso

Operatorius: Lucas Timerman

Montažas: Álvaro Granata

Prodiuseriai / -ės: Noemí Fuhrer, Graciela Mazza

Gustavo Alonso

Filmografija:
2020 – Mano kitas sūnus
2019 – VHS, visada sugrįšk pas Hamletą
2014 – Vėl dangus
2008 – Rompenieblas, psichoanalizės ir diktatūros istorija
2006 – Šešėlio kelias

Kiti programos filmai