lt| en
lt| en

70/30

Danija | 2021 | 98 min. | V

70/30

Danija | 2021 | 98 min. | V

Apie

Jaunimo protestai prieš klimato kaitą Danijoje buvo išgirsti, o naujoji vyriausybė išsikėlė ambicingai skambančius tikslus. Bet kaip tai įgyvendinti? Ar nuolatinių kompromisų reikalaujantis politinis procesas pajėgus priimti išties radikalius pokyčius? O galbūt priešingai, politika gali išgyventi iš esmės nepakeitusi žaidimo taisyklių?

 

KALBOS: danų
SUBTITRAI: lietuvių, anglų
VERTĖ: Lina Martišiūtė

 

FESTIVALIAI:

CPH:DOX 2021

Pristato

Režisierė: Phie Ambo

Operatorė: Phie Ambo

Montažas: Mads Michael Olsen

Prodiuserė: Malene Flindt Pedersen

Phie Ambo

Filmografija:

2021 – 70/30
2019 – Atradimas
2017 – Kai nusisuki
2014 – Laukia geri dalykai
2012 – Išlaisvink protą
2011 – 60 sekundžių vienatvės nuliniai metais
2007 – Mechaninė meilė
2006 – Su Danija
2006 – Lošėjas
2001 – Šeima