lt| en
lt| en

Slaptasis agentas

Čilė, JAV, Vokietija, Nyderlandai, Ispanija | 2020 | 90 min. | V

Slaptasis agentas

Čilė, JAV, Vokietija, Nyderlandai, Ispanija | 2020 | 90 min. | V

Apie filmą

Kol kino teatrų durys užvertos, palaikome juos: įsigydami bilietą į virtualią filmo „Slaptasis agentas“ peržiūrą pasirinkite savo mylimiausia kino teatrą ir dalis sumokėtos sumos keliaus būtent šiai kino rodymo vietai. Filmą taip pat galite žiūrėti namų kino platformose.

 

Serdžio yra slaptasis agentas. Tačiau 83-jų pradėjus slaptojo agento karjerą yra atleistina užmiršti misiją ir tiesiog leistis į nerūpestingą flirtą su dėmesio stokojančiomis senelių namų gyventojomis.

 

„Slaptasis agentas“ – tai dokumentika su fikcijos elementais, detektyvas, panašesnis į komediją, ir tyrimas, pasibaigiantis visai kitaip, nei atrodė iš pradžių.

 

KALBA: ispanų

SUBTITRAI: lietuvių, anglų, SKN

VERTĖ: Emilija Ferdmanaitė

 

FESTIVALIAI:

Sundance

Režisierė: Maite Alberdi

Operatorius: Pablo Valdés

Montažas: Carolina Siraqyan

Prodiuseriai / -ės: Marcela Santibañez, Julie Goldman, Christopher Clements, Carolyn Hepburn

Maite Alberdi

Filmografija:

2020 – Slaptasis agentas (The Mole Agent)
2019 – Dievas (Dios)
2016 – Suaugėliai (The Grown-Ups)
2014 – La Once
2014 – Propaganda
2011 – Gelbėtojai (El salvavidas)