lt| en
lt| en

#patyčiųistorija

Nyderlandai | 2018 | 15 min. | N-7

#patyčiųistorija

Nyderlandai | 2018 | 15 min. | N-7

Apie filmą

Patyčios yra šokiruojančiai dažnas reiškinys, prasidedantis mokyklos kieme ir kaip virusas plintantis socialinėse medijose. Filme klausomės retai girdimo patyčias patiriančios paauglės balso. Trylikametė Rosalie pasakoja apie nuolatines psichologines kančias, kurios persikelia ir į anksčiau šventove buvusį jos kambarį. Šnekėdama apie savo patirtį ir internete dalindamasi istorijomis su kitais patyčias patyrusiais paaugliais, Rosalie pamažu atgauna pasitikėjimą savimi.

 

KALBA: kurdų

SUBTITRAI: lietuvių, anglų

VERTĖ: Birutė Avižinienė

 

FESTIVALIAI:

Berlinale

IDFA

Cinekid

Režisierė: Eef Hilgers

Operatorius: Reber Dosky

Montažas: Daan Wijdeveld

Prodiuseris: Nienke Korthof

Eef Hilgers

Filmografija:

2018 - #patyčiųistorija (#bullyingstory)
2018 - Jeigu išeisi (If You Go Away)
2017 - Gėda ir šlovė (Shame/Fame)
2014 - Mano mielas suš*ktas telefonas (My Dearest F#cking Phone)
2012 - Tiesiog mergina (Just a Girl, You Know)

Kiti programos filmai