lt| en
lt| en

JovannaForFuture

Nyderlandai | 2019 | 16 min. | V

JovannaForFuture

Nyderlandai | 2019 | 16 min. | V

Apie filmą

Jovana nevalgo mėsos, rūšiuoja, kartu su šeima gyvena „žemės name“, kuris pats generuoja energiją. Įkvėpta klimato aktyvistės Gretos Thunberg, Jovana kiekvieną penktadienį streikuoja dėl klimato kaitos pokyčių prie miesto rotušes. Ir ji yra ne viena kovojanti už pokyčius.

 

KALBA: olandų

SUBTITRAI: lietuvių, anglų

VERTĖ: Birutė Avižinienė

 

FESTIVALIAI:

IDFA

ZappDocs

JEF festival

Filmą pristato

Režisierė: Mirjam Marks

Operatorius: Simon Meesters

Montažas: Sander Cijsouw

Prodiuseriai / -ės: Nienke Korthof, Willem Baptist (Tangerine Tree)

Mirjam Marks

Filmografija:

2019 - JovannaForFuture
2018 - Uosto vaikinai (Harbourboyz)
2017 - Puikybė ir prietarai (Pride & Prejudice)
2016 - Dėmesys į Merną (Spotlight on Merna)
2015 - Mergina, turinti 672 000 sekėjų (The Girl of 672k)
2014 - Arčiau Saros (Closer to Sarah)

Kiti programos filmai