lt| en
lt| en

Glamonės

Nyderlandai | 2019 | 15 min. | N-14

Glamonės

Nyderlandai | 2019 | 15 min. | N-14

Apie filmą

Mokytoja prieš visą klasę rodo, kaip užsimauti prezervatyvą. Tai akimirka iš tikriausiai pačios nejaukiausios – lytinio švietimo – pamokos. O gal pamokos, sukeliančios daugiausiai smalsumo? Penki paaugliai pasakoja, kaip šios pamokos vyksta Olandijoje, ir dalijasi pamąstymais apie pirmąjį kartą, abipusį sutikimą mylėtis, pornografiją ir sekstingą.

 

KALBA: olandų

SUBTITRAI: lietuvių, anglų

VERTĖ: Birutė Avižinienė

 

FESTIVALIAI:

IDFA – Special Mention for Best Children’s Documentary

Cinekid Film Festival

Her Docs

Režisierė: Anne van Campenhout

Operatorius: Jefrim Rothuizen

Montažas: Albert Markus jr., Patrick Schonewille

Prodiuseriai / -ės: JeanMarc van Sambeek, Menna Laura Meijer (mint film office)

Anne van Campenhout

Filmografija:

2019 - Glamonės (Foreplay)
2017 - Bijau, kad ne (Helaas ben je 't niet geworden)
2017 - Mano sušikta problema (My Fucking Problem)
2017 - Viščiukai Kimaru (Chickens for Kimaru)
2016 - Padėkite, turiu tėtį (Help! I’ve got a father)
2016 - Nešvarių konteinerių svajonės (Dusty Bin Dreams)
2013 - Lietaus kūrėjai (The Rain Makers)
2010 - Dedantai – sukurti šokti (Dedants – Bound to dance)

Kiti programos filmai