lt| en
lt| en

Selfis

Selfie

Žiūrėti anonsą

Prancūzija, Italija | 2019 | 76 min. | V

Selfis

Selfie

Prancūzija, Italija | 2019 | 76 min. | V

Apie filmą

Nukreipę telefonų kameras į save, du neapoliečiai paaugliai pasakoja apie rajoną, kuriame gyvena. Režisierių čia atvykti paskatino žiniose nuskambėjęs įvykis, kai policininkas nušovė šešiolikmetį, supainiojęs jį su ieškomu nusikaltėliu. Alessandro ir Pietro puikiai supranta, kad Kamora garsėjančiame mieste ir dar ne pačiame geriausiame jo rajone tas pats būtų galėję nutikti ir jiems. Jų telefonai nefilmuoja mafijos vadeivų ar rimtų nusikaltėlių – jie fiksuoja eilinius žmones ir tai, kaip toksiška mačizmo kultūra jau tapo viso miesto mąstymo dalimi, pūdančia net vaikišką pasaulio supratimą.

 

Festivaliai:
Luxembourg City Film Festival – Documentary Award
Golden Globes Italy – Best Documentary Nomination

 

Kalba: Italų
Subtitrai: Lietuvių, anglų

Filmą pristato

Režisierius: Agostino Ferrente

Montažas: Letizia Caudullo, Chiara Russo

Prodiuseriai / -ės: Marc Berdugo, Barbara Conforti

Agostino Ferrente

Filmografija:
2019 – Selfis (Selfie)
2013 – Gražus dalykas (La cose belle)
2006 – Vittorio aikštės orkestras (L’orchestra di Piazza Vittorio)
2000 – Interviu su mano motina (Intervista a mia madre)
1999 – Filmas apie Mario (Il film di Mario)

Spalio 12, 20:30
Skalvija. Vilnius.
Po seanso vyks susisitikimas su filmo režisieriumi.

Spalio 12

20:30

Skalvija. Vilnius.

Po seanso vyks susisitikimas su filmo režisieriumi.

Spalio 13, 18:00
FC Vingis, 3 Salė. Vilnius.
Po seanso vyks susisitikimas su filmo režisieriumi.

Spalio 13

18:00

FC Vingis, 3 Salė. Vilnius.

Po seanso vyks susisitikimas su filmo režisieriumi.

Spalio 19, 19:00
Kauno kultūros centras „Tautos namai“. Kaunas.

Spalio 19

19:00

Kauno kultūros centras „Tautos namai“. Kaunas.

Spalio 20, 18:00
Pasaka, didžioji salė. Vilnius.

Spalio 20

18:00

Pasaka, didžioji salė. Vilnius.

Spalio 25, 20:00
Šiaulių apskritities P. Višinskio viešoji biblioteka. Šiauliai.

Spalio 25

20:00

Šiaulių apskritities P. Višinskio viešoji biblioteka. Šiauliai.

Kiti programos filmai