lt| en
lt| en

Pavlenskis: Apnuogintas gyvenimas

Pavlensky: Life Naked

Žiūrėti anonsą

Rusija, Latvija | 2016 | 71 min. | R

Pavlenskis: Apnuogintas gyvenimas

Pavlensky: Life Naked

Rusija, Latvija | 2016 | 71 min. | R

Apie filmą

Filmo centre – menininkas ir aktyvistas Piotras Pavlenskis, savo veikla siekiantis paskatinti socialinius pokyčius Rusijoje. Kuomet šalyje vis stiprėja totalitarinis valdymas, Pavlenskis savo bebaimiais pasirodymais veikia tarsi visuomenės sąžinė. Aplink nuogą kūną apsivyniojęs spygliuota viela, Raudonojoje aikštėje prikaldamas vinimi savo kapšelį, jis meta iššūkį vladžiai, uždega diskusijas ir įkvepia reformoms.

 

Kalba: Rusų
Subtitrai: Lietuvių, anglų

Režisierė: Darya Khrenova

Operatoriai / -ės: Aleksandra Ivanova, Darya Khrenova

Montažas: Armands Začs, Darya Khrenova

Prodiuseriai / -ės: Guntis Trekteris, Darya Khrenova, Vlad Ketkovich, Alexandra Zhukova

Darya Khrenova

Filmografija:
2016 – Pavlenskis: Apnuogintas gyvenimas (Pavlensky: Life Naked)
2015 – Paskutinė Barono kampanija (The Last Campaign of Baron)
2015 – Kas bus mano vyras? (Who will be my husband?)
2014 – Pagrindinis gyvenimo triumfas (The Main Triumph of the Life)
2013 – Magiškas Vincenzo Bianchi kalnas (The Magic Mountain of Vincenzo Bianchi)

Kiti programos filmai